Τρίποντο η Sharjah… με σκόρερ και τον Βάντερ! (video)

Τρίποντο η Sharjah… με σκόρερ και τον Βάντερ! (video)

Με το δεξί ξεκίνησε το 2018 η ομάδα του Βάντερ Sharjah FC αφού νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Al Nasr.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Sharjah FC, καθώς στο 17ο λεπτό μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Στο 32ο ο Salem Saleh έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Βάντερ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα  και στο 86ο λεπτό ο Suhail Salem έκανε το 2-1 για την Sharjah FC το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ- Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο «σπίτι της Τουρκίας» και η απουσία στρατηγικής για την Κύπρο

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ- Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο «σπίτι της Τουρκίας» και η απουσία στρατηγικής για την Κύπρο

Από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο "Σπίτι της Τουρκίας" έως την τριμερή με Γκουτέρες-Χριστοδουλίδη – Τατάρ, η ελληνική και κυπριακή εξωτερική πολιτική φαίνεται να περιορίζονται στη διαχείριση και όχι στη διεκδίκηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE