ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Προκήρυξη διαγωνισμού για υπηρεσίες εντατικολόγων - Πάνω από 80χιλ. για έξι μήνες

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Προκήρυξη διαγωνισμού για υπηρεσίες εντατικολόγων  - Πάνω από 80χιλ. για έξι μήνες

Διαγωνισμό για αγορά υπηρεσιών τριών ή τεσσάρων ειδικών ιατρών με εξειδίκευση στην εντατικολογία, προκειμένου να εργαστούν για περίοδο έξι μηνών στην κλινική εντατικής θεραπείας (ΚΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με τίμημα 85.129 ευρώ, προκήρυξε σήμερα το Υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στα έγγραφα του διαγωνισμού, ο οικονομικός φορέας που θα επιτύχει θα είναι υπόλογος στον Διευθυντή της ΚΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, κάθε οικονομικός φορέας θα διαθέσει ομάδα έργου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αποτελούμενοι από τρείς ή τέσσερεις ειδικούς ιατρούς με εξειδίκευση στην εντατικολογία για παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με το μηνιαίο πρόγραμμα που θα καθορίζει ο Διευθυντής ΚΕΘ.

Η παροχή υπηρεσιών αφορά γίνεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ:17 κλίνες), στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ: 6 κλίνες), στη υπηρεσία Outreach service, η οποία δέχεται 6 – 8 ασθενείς καθημερινά το πρωινό ωράριο, στην παροχή γνωματεύσεων (Consultations) στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και σε Κλινικές του ΓΝ Λευκωσίας και σε κλήσεις από Επαρχίες (10 – 14 ασθενείς κατανεμημένοι στο 24-ωρο), όπως αναφέρεται.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει στις 25 Ιανουαρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE