Πετρίδης: «Πρόεδρε σκοπεύουμε να χτίσουμε το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο!»

Πετρίδης: «Πρόεδρε σκοπεύουμε να χτίσουμε το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο!»

Το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα για την χρονιά 2017.

Μετά και την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος (πέμπτου σερί), την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την πρωτιά και στα βραβεία της ΕΑΚ με δεύτερη ομάδα να έρχεται ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας και τρίτη η πετοσφαιρική Ομόνοια.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε:

Όσον αφορά την μάχη του πρωταθλήματος: «Όσο δύσκολη και να είναι πιστεύω θα τα καταφέρουμε.»

Έστειλε και το μήνυμά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Μιας και είναι και ο Πρόεδρος εδώ, σκοπεύουμε να χτίσουμε και εμείς το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.