ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο σοβαρό τροχαίο στον Ύψωνα-Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο σοβαρό τροχαίο στον Ύψωνα-Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

Δεύτερο τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό μέσα σε λίγες ώρες. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος ο οδηγός.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Ασθενοφόρο και Αστυνομία στη σκηνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 20:00 της Τρίτης 9/1 στη λεωφόρο Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας που μετά το τροχαίο στη λεωφόρο Αγίας Φυλάξεως θα διερευνήσουν τα αίτια και του δεύτερο ατυχήματος μέσα σε λίγες ώρες.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*