Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Η εκπομπή, συμπληρώνοντας τον προκαθορισμένο κύκλο προβολών της, αποχαιρετά το κοινό της με ένα εξαιρετικό show που θα προβληθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού του Παρισινού: "Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΣΙΓΜΑ, ευχαριστούν τόσο τον Κώστα Πρίγκιπα, όσο και τους συντελεστές της εκπομπής που με κέφι και όρεξη κάθε Σάββατο έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό".
Ωστόσο, ο Κώστας Πρίγκιπας, συνεχίζει την ραδιοφωνική του εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ μαζί με τους Κριστιάνα Γεωργίου και Θανάση Δρακόπουλο καθημερινά από τις 9:00-12:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




