ΠΑΦΟΣ: Έδωσε κι άλλα στην Αστυνομία το ζεύγος διαρρηκτών

ΠΑΦΟΣ: Έδωσε κι άλλα στην Αστυνομία το ζεύγος διαρρηκτών

Αυξάνονται οι υποθέσεις που εμπλέκονται η 19χρονη και ο 36χρονος σύντροφός της που τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση στις 3 Ιανουαρίου ως ύποπτοι για διαρρήξεις και κλοπές στην Πάφο.

Όπως αναφέρει η Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος»), το ζευγάρι σχετίζεται με τέσσερις νέες διαρρήξεις και κλοπές, αφού έχουν παραδεχτεί τη διάπραξη μιας ακόμη διάρρηξης κατοικίας, τη διάπραξη κλοπής αυτοκινήτου, καθώς και την κλοπή εξαρτημάτων από θαλάσσιο σκάφος.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι νέες ομολογίες του ζευγαριού δεν συμπίπτουν με καταγγελίες ιδιοκτητών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE