Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα μεταφέρθηκαν από τα κατεχόμενα, αφού οι οδηγίες χρήσης ήταν στην τουρκική.
Αρχικά η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη δύο γυναικών στην κοινότητα Σκούλι της Επαρχίας Πάφου, όταν και οι δύο πωλούσαν φυτοπροστατευτικά προϊόντα στους γεωργούς της περιοχής. Η σύλληψη έγινε μετά από σχετικές πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία.
Μετά τη σύλληψη των δύο γυναικών συνελήφθη και ο 41χρονος, φίλος της μίας εκ των δύο γυναικών, που θεωρήθηκε και ο εγκέφαλος της επιχείρησης.
Στο πλαίσιο των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 56 σκευασμάτων που εντοπίστηκαν στο όχημα που επέβαιναν οι δύο γυναίκες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.270 ευρώ.
Σημειώνεται πως ο 41χρονος είχε συλληφθεί τέσσερις φορές και στην κατοχή του έχουν εντοπιστεί μεγάλες ποσότητες φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Η δικαστική διαδικασία για τις δύο γυναίκες συνεχίζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις