H Τράπεζα Κύπρου θα καταχωρήσει έφεση για το πρόστιμο των €120,000

H Τράπεζα Κύπρου θα καταχωρήσει έφεση για το πρόστιμο των €120,000

Η Τράπεζα Κύπρου θα καταχωρήσει έφεση εναντίον της καταδίκης και της ποινής, που της επιβλήθηκε στις 5 Ιανουαρίου από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τράπεζας τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε πρόστιμο ύψους €120,000 στην Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα») για την καταδίκη της βάσει των άρθρων 19 και 20(1)(γ) του περί Πράξεων Προσώπων που Κατέχουν Εμπιστευτικές Πληροφορίες και των Πράξεων Χειραγώγησης της Αγοράς (Κατάχρηση Αγοράς) Νόμου του 2005 (Ν. 116(Ι)/2005).

Η Τράπεζα καταδικάστηκε και της επιβλήθηκε ποινή ως ανωτέρω ένεκα παραπλανητικών δηλώσεων, αναφορικά με την κεφαλαιακή της θέση, που έγιναν στις 19 Ιουνίου 2012 στην Ετήσια Γενική Συνέλευσή της από τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, δηλαδή η ευθύνη της είναι δευτερογενής και εξ’ αναγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE