Οι «γαλαζοκίτρινοι» έδειξαν με το «καλημέρα» του αγώνα τις προθέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, και μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να μπουν σε θέση οδηγού με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του Λορένζο Εμπεσίλιο.
Το γκολ όπως ήταν φυσικό έδωσε νέα ώθηση στην Λευκωσιάτικη ομάδα που πραγματικά έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την Αλκή, η οποία στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσουμε δεν απείλησε μόνο σε μια περίπτωση την εστία του Πέρεθ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.
Ο ΑΠΟΕΛ με την πάροδο του χρόνου έχασε κάποιες καλές φάσεις για να φτάσει πιο νωρίς στο 2-0 κάτι το οποίο το κατάφερε στο 28ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοράις, μια παράβαση την οποία κέρδισε ο Ντε Καμάργκο μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.
Το δεύτερο γκολ απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους «γαλαζοκίτρινους» οι οποίοι μέσα σε ένα 10λεπτό πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Σαλάι και Ντε Καμάργκο, βάζοντας «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες είχε η Αλκή για κάτι καλό στο ματς και παράλληλα είναι με τους τρεις βαθμούς στην τσέπη.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com