Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Μάριος Κυριάκου – Καταλείπει μια θυγατέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Μάριος Κυριάκου – Καταλείπει μια θυγατέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Μάριο Κυριάκου, θα πουν την Κυριακή 7/1, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 41χρονου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Την Κυριακή 7/1, και η ώρα 11:30 το πρωί, κηδεύεται από τον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών στον συνοικισμό Λειβαδιών Λάρνακας, ο Μάριος Κυριάκου.

Θυμίζουμε ότι, ο 41χρονος, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, καθώς καθάριζε τα τζάμια των κιβωτίων ανάγνωσης, στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου το πρωί της Πέμπτης (4/1). 

 Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ακόλουθα, επειδή η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.  

Ο άτυχος Μάριος υπέκυψε το πρωί της Παρασκευής (5/1) στα τραύματά του.

Ο 41χρονος, τέως κάτοικος Λειβαδιών, καταλείπει μια θυγατέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE