ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη 25χρονης οδηγού – Έσκισε το εξώδικο της

ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη 25χρονης οδηγού  – Έσκισε το εξώδικο της

Τα έκανε όλα η 25χρονη, και στο τέλος τέθηκε υπό κράτηση για αυτόφωρο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου 6/1, μέλη της ομάδας «Ζ» στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο, 25χρονη οδηγό.

Οι αστυνομικοί κατήγγειλαν την νεαρή για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, με την ίδια να ειρωνεύεται τα μέλη του σώματος.

Στην συνέχεια, η 25χρονη, εκκίνησε το όχημά της για να φύγει από το σημείο, ωστόσο στη συνέχεια σταμάτησε και κατέβηκε από αυτό, και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, ενώ έσκισε και πέταξε το εξώδικο της.

Οι αστυνομικοί, αμέσως προσπάθησαν να την συλλάβουν, με την 25χρονη να αντιστέκεται, σπρώχνοντας και απειλώντας εκ νέου τους αστυνομικούς.

Τελικά όμως, η 25χρονη, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE