Επικός οπαδός υπέγραφε με το σκορ του… ντέρμπι! (pics)

Επικός οπαδός υπέγραφε με το σκορ του… ντέρμπι! (pics)

Το Σάββατο στις 21:45 η Σεβίλλη φιλοξενεί την Μπέτις για το “Derbi sevillano” και όπως είναι λογικό, ολόκληρη η πόλη βρίσκεται στο… πόδι όσο πλησιάζει το παιχνίδι. Η κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων κρατάει πάνω από 100 χρόνια με την πρώτη αναμέτρηση να ανήκει στην Σεβίλλη το 1915 με σκορ 4-3!

Ένας φίλαθλος της Μπέτις θέλησε να… τρολάρει κάποιον γνωστό του που ασχολείται με τις μεταφορές, σημειώνοντας όλες τις παραγγελίες με πράσινο στυλό και υπογράφοντας με σκορ… 1-2 υπέρ της ομάδας του!

Ο φίλαθλος της Σεβίλλης το μοιράστηκε στο twitter και επικράτησε ένας μικρός… πανικός.

 

 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE