ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας – Όλες οι λεπτομέρειες

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας – Όλες οι λεπτομέρειες

 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/1) στα φώτα τροχαίας της Emporium Cars στη Λεμεσό όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η σύγκρουση, που ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ατόμων, του οδηγού του αυτοκινήτου, του οδηγού και του συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας.

Ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου διακομίστηκε με κάταγμα ποδιού στο Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς και με διαμπερές τραύμα στο πόδι, από το οποίο του αφαιρέθηκε ξένο μέταλλο.

Ακόμα, 21χρονος ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, διακομίστηκε επίσης με κάταγμα στο πόδι, ενώ η σύγκρουση του προκάλεσε κάκωση στο νεφρό και νοσηλεύεται στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Από την άλλη, η κατάσταση του 25χρονου συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Ο συνεπιβάτης είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται με θλάση εγκεφάλου και ρήξη σπλήνας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο επιβάτες της μοτοσυκλέτας έφεραν προστατευτικά κράνη.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE