ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο - Αγνώριστο το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο - Αγνώριστο το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/1 στη βροχερη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 πρόσωπα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, στα φώτα τροχαίας της Emporium Cars στη Λεμεσό.


Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με το δρόμο να γεμίζει με κομμάτια σιδερικών και από τα δύο οχήματα, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό ενός εκ των επιβαινόντων του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, μέρη του οχήματος και της μοτοσικλέτας ήταν διασκορπισμένα σε μεγάλη απόσταση.


Αμέσως κλήθηκαν στη σκηνή ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν στο Νοσοκομείο 4 τραυματισμένα πρόσωπα ενώ περιπολικά της τροχαίας προσπαθούν υπό δυνατή βροχόπτωση προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.