Ακόμη ένα… μήνυμα στάλθηκε από τον Χάρη!

Ακόμη ένα… μήνυμα στάλθηκε από τον Χάρη!

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν αρκετά πριν το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, Απόλλων – ΑΕΛ, για το ποιος θα κάλυπτε το κενό της απουσίας Αϊρόσα. Τεϊσέϊρα ή Κυριάκου ήταν οι… υποψήφιοι!

Τελικά, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ επέλεξε τον Κύπριο δεξιοπόδαρο, Χάρη Κυριάκου.  Δεν τα πήγε και άσχημα ο ποδοσφαιριστής, έτρεξε, πάλεψε, βοήθησε όσο μπορούσε και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή – λύση για το δεξί αμυντικό άκρο της ΑΕΛ και στη συνέχεια.

Όποτε μπαίνει ο Χάρης Κυριάκου προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE