Η ΑΕΚ ενημερώνει για το πως οι φίλαθλοι της θα πάρουν εισιτήρια για το ντέρμπι

Η ΑΕΚ ενημερώνει για το πως οι φίλαθλοι της θα πάρουν εισιτήρια για το ντέρμπι

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την έναρξη της πώλησης εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Κυριακή (07/01) στις 16:00.

Η πώληση εισιτηρίων για τους φίλαθλους της ομάδας μας γίνεται ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στην διεύθυνση www.cfa.com.cy.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει σχετικό banner https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα.

Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

H πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (06/01).

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Ο κόσμος θα π

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (24655999).

Το ωράριο των Γραφείων:

Πέμπτη: 15:00-18:00
Παρασκευή:09:00-13:00, 15:00-18:00»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE