Ανοικτή δημοπρασία «ΑΓΑΠΗΣ» με υπογεγραμμένη φανέλα

Ανοικτή δημοπρασία «ΑΓΑΠΗΣ» με υπογεγραμμένη φανέλα

Το Καραισκάκειο ίδρυμα με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση, διοργανώνει ανοικτή δημοπρασία “ΑΓΑΠΗΣ”….για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Αν η αγαπημένη σας ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ, τότε μπορείτε να κάνετε τη δική προσφορά στη σελίδα του Καραισκάκειου Ιδρύματος στο Facebook (Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation ή Karaiskakio Foundation public group page) για να αποκτήσετε μία από τις δύο  φανέλες που είναι υπογεγραμμένες από όλη την ομάδα.

Αρχική τιμή €150 για τη κάθε μία.

Η δημοπρασία λήγει Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00.
Για περαιτέρω πληροφορίες στο [email protected] ή 22210858 και 95119565.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE