ΟΣΤΑ- ΚΑΘΗΚΑΣ: ‘Η Αστυνομία ψάχνει υποθέσεις με ελλείποντα πρόσωπα’

ΟΣΤΑ- ΚΑΘΗΚΑΣ: ‘Η Αστυνομία ψάχνει υποθέσεις με ελλείποντα πρόσωπα’

Φως στην περίεργη υπόθεση της ανεύρεσης οστών στο ξωκλήσι του Αγ. Νικολάου στον Κάθηκα, προσπαθούν να ρίξουν, όλες οι αρμόδιες αρχές που εμπλέκονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τα οστά που βρέθηκαν στο ξωκλήσι, έχουν παραληφθεί για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία, «ξεσκονίζει» υποθέσεις ελλειπόντων προσώπων, τόσο του πρόσφατου όσο και του απώτερου παρελθόντος, προκειμένου να αρχίζει να σχηματίζεται το πάζλ της υπόθεσης.

Τα οστά πιστεύεται ότι είναι ανθρώπινα, ωστόσο το τελικό συμπέρασμα θα ληφθεί μετά τις επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, στο σημείο βρέθηκαν και αρχαία αντικείμενα τα οποία φέρονται να χρονολογούνται γύρω στο 13ο και 14ο αιώνα μ.Χ.

Θυμίζουμε ότι τα οστά εντοπίστηκαν από νεαρό πολίτη το βράδυ της Τρίτης 02/12 που μετέβη στην περιοχή του Κάθηκα για να μαζέψει μανιτάρια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE