ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ: 'Ξάφρισαν' οικία 56χρονου μέρα- μεσημέρι

ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ: 'Ξάφρισαν' οικία 56χρονου μέρα- μεσημέρι

Άγνωστοι, άρπαξαν αντικείμενα συνολικής αξίας 62 χιλιάδων ευρώ από οικία 56χρονου στην Αγία Φύλα, στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι εισήλθαν στην οικία του 60χρονου αλλοδαπού, το μεσημέρι της Τετάρτης 3/1, από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας, την οποία παραβίασαν.

Προχώρησαν σε υπνοδωμάτιο της οικίας και απέσπασαν από το χρηματοκιβώτιο, ρούβλια, ρολόι, χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 62 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE