Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας’, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Ιωνάς Νικολάου, μετά την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής, σχετικά με το θέμα της αναπομπής, του νομοθετήματος για τη σύσταση και τη λειτουργία της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου στην Αστυνομία Κύπρου.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Από την ολομέλεια της Βουλής, δεν έγινε δεκτό το σημείο που αναφέρεται σε έρευνα μελών της Αστυνομίας που πιθανόν να εμπλέκονται σε αδικήματα διαφθοράς, χωρίς δικαστικό ένταλμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Μερικώς αποδεκτή η πρώτη αναπομπή για την πάταξη της διαφθοράς στην Αστυνομία - Απορρίφθηκε η δεύτερη

Ο κ. Ιωνάς, δήλωσε ότι, «δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας», ενώ συμπλήρωσε ότι, «αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE