Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας’, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Ιωνάς Νικολάου, μετά την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής, σχετικά με το θέμα της αναπομπής, του νομοθετήματος για τη σύσταση και τη λειτουργία της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου στην Αστυνομία Κύπρου.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Από την ολομέλεια της Βουλής, δεν έγινε δεκτό το σημείο που αναφέρεται σε έρευνα μελών της Αστυνομίας που πιθανόν να εμπλέκονται σε αδικήματα διαφθοράς, χωρίς δικαστικό ένταλμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Μερικώς αποδεκτή η πρώτη αναπομπή για την πάταξη της διαφθοράς στην Αστυνομία - Απορρίφθηκε η δεύτερη

Ο κ. Ιωνάς, δήλωσε ότι, «δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας», ενώ συμπλήρωσε ότι, «αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE