ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' στην καρέκλα περιμένοντας τους φίλους του-Έλυσε το γρίφο η νεκροτομή

ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' στην καρέκλα περιμένοντας τους φίλους του-Έλυσε το γρίφο η νεκροτομή

'Εριξε φως στα αίτια θανάτου η νεκροτομή του 53χρονου άνδρα από την Πάφο που έχασε τη ζωή του την Κυριακή (31/12).

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 02/01 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 53χρονου, ο οποίος απεβίωσε σε ταβέρνα στην Πάφο παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Μιλώντας στο ThemaOnline η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μας ανέφερε πως ο άτυχος 53χρονος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους.

Θυμίζουμε πως το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βραδύ της Κυριακής (31/12) σε ταβέρνα στην Πάφο.

Ο άτυχος άντρας έφτασε στην ταβέρνα και ανέμενε τους φίλους του για να γλεντήσουν τον ερχομό του νέου έτος.

Σε κάποια στιγμή, κι ενώ καθόταν στην καρεκλά, απώλεσε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωναν τον θάνατο του.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE