Η πανέμορφη 13χρονη που ζει στην Κύπρο εντυπωσίασε στο ‘Τhe Voice’ του Λιβάνου- VIDEO

Η πανέμορφη 13χρονη που ζει στην Κύπρο εντυπωσίασε στο ‘Τhe Voice’ του Λιβάνου- VIDEO

Πολύ καλή ήταν η εμφάνισή της στα Blind Auditions του The Voice Kids που προβάλλεται στον Λίβανο.

Η 13χρονη, ονομάζεται Leal El Hachem.

Κατάγεται από τον Λίβανο, αλλά ζει στην Κύπρο, μαζί με την οικογένειά της, όπως ανέφερε η ίδια στην «μίνι» συνέντευξή που έδωσε πριν βγει στη σκηνή.

Στα Blind Auditions όπου εμφανίστηκε η 13χρονη, ερμήνευσε το τραγούδι «Something's Gotta Hold on Me», με το οποίο έπεισε τους δύο από τους τρεις κριτές και έτσι, θα συμμετέχει στην συνέχεια του σόου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.