Με καθυστέρηση, αλλά... με Χαραλαμπίδη και 100 υποστηρικτές ο Πρόεδρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με καθυστέρηση, αλλά... με Χαραλαμπίδη και 100 υποστηρικτές ο Πρόεδρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αγωνία ανέμεναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton Park, για την έναρξη της παρουσίασης του προγράμματος της επόμενης πενταετίας.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Η ανάλυση του περιβόητου master plan ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 12:00, ωστόσο ο Πρόεδρος μέχρι και τις 13:42 δεν είχε προσέλθει στον χώρο.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι υπουργοί και βουλευτές του ΔΗΣΥ, αλλά και γνωστές προσωπικότητες. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (βλ. κύρια φωτογραφία), ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Στον χώρο βρίσκονται από νωρίς και 100 υποστηρικτές του Νίκου Αναστασιάδη. Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου τους έκανε συστάσεις για να υποδεχθούν με ενθουσιασμό τον Πρόεδρο, παρακινώντας τους να χειροκροτήσουν δυνατά κατά την είσοδό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Η λύση δύο κρατών είναι «ο μόνος δρόμος προς την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή» και «δεν υπάρχει εναλλακτική», δήλωσε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, Πρέσβης Μαρία Μιχαήλ, μιλώντας την Τρίτη κατά τη Διεθνή Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό, στη Νέα Υόρκη, και ευχαρίστησε τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία για την πρωτοβουλία σύγκλησής της. Παράλληλα, εξέφρασε την ετοιμότητα της Κύπρου για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE