ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη με λεία αυτοκίνητο αξίας 17 χιλιάδων

ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη με λεία αυτοκίνητο αξίας 17 χιλιάδων

Πήραν το όχημα και εξαφανίστηκαν!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από υπάλληλο καταστήματος ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Πάφο, ότι μεταξύ των ωρών 1.30π.μ. και 7.20π.μ., την Τρίτη 02/01 άγνωστοι διέρρηξαν το εν λόγω κατάστημα και έκλεψαν ένα κλειδί αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια οι δράστες, έκλεψαν το αυτοκίνητο ενοικιάσεως με αριθμούς εγγραφής ΜΤΡ 093, μάρκας FORD FOCUS, γκρίζου χρώματος, αξίας €17,000 περίπου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο έξω από το πιο πάνω κατάστημα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE