ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΝΙΓΜΟΣ: Αναγνωρίστηκε από φιλικό της πρόσωπο η 50χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΝΙΓΜΟΣ: Αναγνωρίστηκε από φιλικό της πρόσωπο η 50χρονη

Δένει σιγά σιγά το παζλ της 50χρονη γυναίκας η οποία εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου 30/12 νεκρή στη θάλασσα στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το ΤΑΕ Λεμεσού, φίλη της ατυχής 50χρονης την αναγνώρισε.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, πρόκειται για 50χρονη γυναίκα από το Ιραν.

Θυμίζουμε πως η ατυχή γυναίκα εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (30/12) φύλακας ασφαλείας ο οποίος ενημερώθηκε από ψαρά.

Στη σκηνή βρέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα. Το κινητό τηλέφωνο της εντοπίστηκε στον βυθό από δύτες της λιμενικής και ναυτικής αστυνομίας, το οποίο ενδέχεται να ανήκει στη γυναίκα.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε αυτοψία στη σκηνή και στη σωρό, απέκλεισε εν πρώτοις το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ διαπίστωσε ότι ο θάνατος της άγνωστης γυναίκας προκλήθηκε από ασφυξία συνέπεια πνιγμού εντός της θάλασσας.

Αξιό αναφοράς είναι πως την Τετάρτη 03/01 αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE