Τραγικό - 66χρονος απεβίωσε αμέσως μετά το αλκοτέστ

Τραγικό - 66χρονος απεβίωσε αμέσως μετά το αλκοτέστ

Ενα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στην Λευκάδα, λίγο πριν φύγει το 2017.

Ήταν περίπου 02.50 τα ξημερώματα στις 29 Δεκεμβρίου όταν η Αστυνομία που είχε μπλόκο για αλκοτέστ σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή κοντά στο Λιμεναρχείο. Ο 66χρονος οδηγός , Β.Σ. υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε με 0,81g/l, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ποσοστό αρκετά υψηλό που έχριζε και δεύτερης μέτρησης.

Επειδή η βροχή είχε δυναμώσει  οι αστυνομικοί πρότειναν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα που ήταν κοντά ώστε να περάσει η επιτρεπτή ώρα και να γίνει και η δεύτερη μέτρηση του αλκοτέστ. Λίγο μετά αφού είχαν φτάσει στα γραφεία της αστυνομίας ο άτυχος 66χρονος λιποθύμησε.  Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών , λόγω και της ευαισθησίας που είχε,  η καρδιά του τον πρόδωσε.

Πηγή: Lefkadapress

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE