Η Αστυνομία Κύπρου ζητά την βοήθεια του κοινού – Αγνοείται από τις 13/12 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά την βοήθεια του κοινού – Αγνοείται από τις 13/12 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό της MARICAR VALDEZ ARQUIOLA, 29 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία εξακολουθεί να απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό τηλέφωνο 22802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.