Λίβερπουλ για τον… «ψυχίατρο», «περίπατο» η Λέστερ, ανάσα για Νιούκαστλ!

Λίβερπουλ για τον… «ψυχίατρο», «περίπατο» η Λέστερ, ανάσα για Νιούκαστλ!

Η Λίβερπουλ πήγαινε για γκάφα… περιωπής κόντρα στην Μπέρνλι, όμως χάρη σ’ ένα γκολ του Κλάβαν στις καθυστερήσεις πηρε τη νίκη (1-2) και ξεκίνησε με το δεξί το 2018.

Είναι βέβαιο. 100%, δεν τίθεται καμία αμφιβολία επ’ αυτού: οι μεταγενέστερες ποδοσφαιρικές γενιές θα εξετάσουν την Λίβερπουλ του Κλοπ προκειμένου ως το απόλυτο αγωνιστικό παράδειγμα της παραδοξότητας και, κατά πάσα πιθανότητα, άκρη δε θα βρίσκουν.

Και πώς να βρουν, άλλωστε; Μπορεί ο χρόνος να άλλαξε, όμως οι «Κόκκινοι» έμοιαζαν σήμερα στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι κολλημένοι στις παιδικές ασθένειες του 2017: στο πρώτο ημίχρονο του ματς η ομάδα του Κλοπ δεν ήταν ακριβώς χάρμα ιδέσθαι και αν ο Άρφιλντ στο 38 σημάδευε λίγο καλύτερα, θα είχε μείνει πίσω στο σκορ.

Αντ’ αυτού, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, πήρε κεφάλι στο 61΄ χάρη σε ασύλληπτη γκολάρα του Μανέ με γυριστό σουτ, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πόουπ και «έγραψε» το 0-1.

Ο Μπαρνς απείλησε να ισοφαρίσει στο 81΄ όμως πέταξε μαεστρικά στον κάλαθο των αχρήστων την ευκαιρία του και πάνω που έλεγες πως οι φιλοξενούμενοι την γλίτωσαν και θα φύγουν με το τρίποντο, ήρθε η… κλασική στιγμή για την γκάφα της άμυνάς της: βαθύς ύπνος του Γκόμες στην κεφαλιά- πάσα του Βόουκς στον Γκούντμουντσον και ο τελευταίος από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE