«Ενεργοποιεί τη ρήτρα και κρατάει Γιάκολις»!

«Ενεργοποιεί τη ρήτρα και κρατάει Γιάκολις»!

Με τον Κροάτη άσο του Απόλλωνα, Αντόνιο Γιάκολις, ασχολείται η ρουμάνικη ιστοσελίδα “Digisport”, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι είναι απίθανο να επιστρέψει στη Στεάουα, μετά την εκπληκτική παρουσία που είχε στους πρώτους μήνες του στη Λεμεσιανή ομάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα:

“Ο Γιάκολις βρίσκεται σε τοπ φόρμα στον Απόλλωνα και δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Στεάουα.

Ο νέος στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο και είναι δεδομένη η αποχώρηση του από τη Ρουμάνικη ομάδα.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι ελάχιστες, αφού οι Κύπριοι αναμένεται να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα για την αγορά των δικαιωμάτων του, η οποία είναι κάτω από μισό εκατομμύριο ευρώ”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE