ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Και Αναστασιάδη και Μαλά στηρίζουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Και Αναστασιάδη και Μαλά στηρίζουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες, ΕΔΗ, σε πρόσφατη συνεδρία του Κεντρικού και του Πολιτικού τους Συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα να προτρέψουν τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να επιλέξουν και να ψηφίσουν ένα εκ των δύο υποψηφίων που έκδηλα, βάσει του προεκλογικού τους προγράμματος και του πολιτικού τους βίου, αναμένεται να επαναρχίσουν άμεσα τις συνομιλίες για επίτευξη συμφωνημένης λύσης για την επανένωση της πατρίδας μας, στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και από εκεί που διεκόπησαν κατά τη σύσκεψη στο Κραν Μοντάνα, ήτοι, είτε τον Νίκο Αναστασιάδη, είτε τον Σταύρο Μαλά.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ΕΔΗ προσδοκούν επίσης ενδυνάμωση της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχόλησης, προς όφελος ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και εκτιμούν ότι η επανένωση της Κύπρου θα συμβάλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το Κεντρικό Συμβούλιο των Ενωμένων Δημοκρατών εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος όπως επιδιώξει συνάντηση με τα άλλα κόμματα που υποστηρίζουν τους δύο επιλεχθέντες υποψηφίους, για ενημέρωση αναφορικά με την απόφαση των Ενωμένων Δημοκρατών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.