Ακριβό «σπόρ» από τον Αβέρωφ – Τα κόκκινα μανιτάρια και το ψήσιμό των – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακριβό «σπόρ» από τον Αβέρωφ – Τα κόκκινα μανιτάρια και το ψήσιμό των – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αφού μάζεψε τα κόκκινα μανιτάρια ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και καμάρωσε για αυτό μέσω σύντομου φιλμακίου, αποφάσισε και να τα ψήσει.

Για το αποτέλεσμα δεν γνωρίζουμε ούτε για το αν είναι όντως αυτά που μάζεψε ή αναγκάστηκε να προμηθευτεί άλλα, όμως με ανάρτησή του περηφανεύεται για «σωστό ψήσιμο στα κάρβουνα».

Όπως και να ’χει και οι πολιτικοί μας άνθρωποι είναι. Τι καλύτερο έχουν να κάνουν από το να ψήνουν κοτσιινομανίταρα;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE