Αναβάλλεται η προσπάθεια… καθιέρωσης του γιου του Ζιντάν!

Αναβάλλεται η προσπάθεια… καθιέρωσης του γιου του Ζιντάν!

Η προσπάθεια του Έντσο Ζιντάν, γιου του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν, να καθιερωθεί στην ισπανική La Liga, φαίνεται πως παίρνει… αναβολή, με τον ποδοσφαιριστή να μετακομίζει στην Λωζάννη.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «μερένχες» παραχώρησαν τον 22χρονο μέσο στην Αλαβές, ο τελευταίος όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα της χώρας των Βάσκων και έπειτα από μόλις 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, το συμβόλαιο του λύθηκε και αποχώρησε.

Δεν άργησε πάντως να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την 5η του ελβετικού πρωταθλήματος Λωζάννη, να παρουσιάζεται έτοιμη να ολοκληρώσει την απόκτηση του υιού Ζιντάν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE