Ευδιάθετος ο Πρόεδρος στο 'Φιλοξενία'– Τους σήκωσε όλους για …’οικογενειακή’ φωτογραφία! – VIDEO

Ευδιάθετος ο Πρόεδρος στο 'Φιλοξενία'– Τους σήκωσε όλους για …’οικογενειακή’ φωτογραφία! – VIDEO

Με καλή διάθεση εμφανίστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος γύρω στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 29/12, υπέβαλε και αυτός την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές.

Μετά τις δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάλεσε τους υποστηρικτές του, να βρεθούν στο «βήμα» μαζί του, ώστε να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Χαριτολογώντας η παρουσιάστρια της εκπομπής «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ,  είπε, «θα τους χωρέσει όλους ή θα την βγάλουν σε δόσεις;».

Πάντως, τόσο ο κ. Αναστασιάδης, όσο και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στο πλευρό του, δεν έχασαν λεπτό την διάθεσή και το χαμόγελό τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.