'Παραγκωνισμένος' αλλά στο πλευρό του Μαλά ο Κατσουρίδης στην υποβολή υποψηφιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

'Παραγκωνισμένος' αλλά στο πλευρό του Μαλά ο Κατσουρίδης στην υποβολή υποψηφιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Στο Συνεδριακό κέντρο «Φιλοξενία» βρέθηκε και ο Νίκος Κατσουρίδης, με αφορμή την υποβολή υποψηφιότητας του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο Σταύρος Μαλάς, υπέβαλε την υποψηφιότητά του γύρω στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 29/12.

Μαζί με τον κ. Μαλά, στο συνεδριακό κέντρο, βρέθηκαν αρκετά στελέχη του ΑΚΕΛ, κόμμα το οποίο θα υποστηρίξει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Άξιο αναφοράς είναι η παρουσία και του Νίκου Κατσουρίδη στο πλευρό του, ο οποίος μάλιστα, έφθασε από τους πρώτους στον χώρο.

Την υποψηφιότητα του κ. Μαλά, στήριξαν ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο Άντρος Κυπριανού, ο Γιώργος Βασιλείου και ο Νίκος Κατσουρίδης, όπως και από άλλα μέλη του κόμματος της Αριστεράς.

Ο άνθρωπος όμως που «βγήκε μπροστά» στις δηλώσεις τουλάχιστον του κ. Μαλά, μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ήταν ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος στάθηκε στα δεξιά του υποψηφίου ενώ στα αριστερά του ήταν ο Άντρος Κυπριανού.

Τόσο ο κ. Κατσουρίδης, όσο και η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η βουλευτής του ΑΚΕΛ και εκπρόσωπος του επιτελείου του κ. Μαλά, βρέθηκαν πιο πίσω στη σειρά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE