'Παραγκωνισμένος' αλλά στο πλευρό του Μαλά ο Κατσουρίδης στην υποβολή υποψηφιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

'Παραγκωνισμένος' αλλά στο πλευρό του Μαλά ο Κατσουρίδης στην υποβολή υποψηφιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Στο Συνεδριακό κέντρο «Φιλοξενία» βρέθηκε και ο Νίκος Κατσουρίδης, με αφορμή την υποβολή υποψηφιότητας του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο Σταύρος Μαλάς, υπέβαλε την υποψηφιότητά του γύρω στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 29/12.

Μαζί με τον κ. Μαλά, στο συνεδριακό κέντρο, βρέθηκαν αρκετά στελέχη του ΑΚΕΛ, κόμμα το οποίο θα υποστηρίξει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Άξιο αναφοράς είναι η παρουσία και του Νίκου Κατσουρίδη στο πλευρό του, ο οποίος μάλιστα, έφθασε από τους πρώτους στον χώρο.

Την υποψηφιότητα του κ. Μαλά, στήριξαν ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο Άντρος Κυπριανού, ο Γιώργος Βασιλείου και ο Νίκος Κατσουρίδης, όπως και από άλλα μέλη του κόμματος της Αριστεράς.

Ο άνθρωπος όμως που «βγήκε μπροστά» στις δηλώσεις τουλάχιστον του κ. Μαλά, μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ήταν ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος στάθηκε στα δεξιά του υποψηφίου ενώ στα αριστερά του ήταν ο Άντρος Κυπριανού.

Τόσο ο κ. Κατσουρίδης, όσο και η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η βουλευτής του ΑΚΕΛ και εκπρόσωπος του επιτελείου του κ. Μαλά, βρέθηκαν πιο πίσω στη σειρά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE