Ο Τσιολής δείχνει την πρώτη γυναίκα που ερωτεύτηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Τσιολής δείχνει την πρώτη γυναίκα που ερωτεύτηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κωνσταντίνος Τσιολής δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του και την εκτίμησή του για τις γυναίκες.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Τα λόγια του Κωνσταντίνου Τσιολή άκρως συγκινητικά:"Η πρώτη γυναίκα που ερωτεύεσαι. Η μοναδική γυναίκα που σε ξέρει γιατί είσαι κομμάτι της. Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ. Αν υπάρχει άλλη ζωή όταν ξαναγεννηθώ θέλω εσυ να με γεννήσεις — ευλογημένος".

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ποζάρει η μητέρα του Κωνσταντίνου Τσιολή:

."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.