ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Ανδρέα Πιερίδη – Αφήνει πίσω του 3 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Ανδρέα Πιερίδη – Αφήνει πίσω του 3 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς στον 48χρονο επιχειρηματία από την Λάρνακα, Ανδρέα Πιερίδη ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο ατυχήματα που σημειώθηκε στις 22/12.

Η κηδεία του Πιερίδη θα τελεστή το Σάββατο 30/12 η ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στα Κελλιά Λάρνακας.

Ο άτυχος 48χρονος αφήνει πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά.

Μας αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια του και τα τρία τέκνα του.

Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Πιερίδης υπέκυψε την Τετάρτη 27/12 στα πολύ σοβαρά τραύματά του.

Ο ίδιος είχε εμπλακεί σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 22/12 στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε το πρωί της Πέμπτης 28/12 η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ο άτυχος 48χρονος  υπέστη πολλαπλές κακώσεις κεφαλής, σώματος και ζωτικών οργάνων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE