ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ: «Χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή Γερμασόγειας η Αστυνομία-Ψάχνουν για άσπρο αυτοκίνητο

  ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ: «Χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή Γερμασόγειας η Αστυνομία-Ψάχνουν για άσπρο αυτοκίνητο

 Αναζητούν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/12.

 Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία στη ΣΠΕ Γερμασόγειας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας εδώ και μερικά λεπτά στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής Γερμασόγειας περιπολικά της Αστυνομίας αναζητούν συγκεκριμένο όχημα, άσπρου χρώματος, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία που διαπράχθηκε την Πέμπτη 28/12 στη ΣΠΕ Γερμασόγειας.

 Συγκεκριμένα περιπολικά της Δύναμης «χτενίζουν» τις περιοχές ανατολικά και βόρεια του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας σε μια προσπάθεια να βρεθεί και να ανακοπεί το όχημα, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες οι οποίες και αξιολογούνται ως προς την κατεύθυνση που κινήθηκε το ύποπτο όχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE