40 νεκροί στην Καμπούλ – Στόχος ειδησεογραφικό πρακτορείο

40 νεκροί στην Καμπούλ – Στόχος ειδησεογραφικό πρακτορείο

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν σε εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα κοντά σε τζαμί και στα γραφεία ενός μέσου ενημέρωσης σήμερα στην Καμπούλ, όπου οι επιθέσεις αυξάνονται, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

«Σημειώθηκαν δύο εκρήξεις. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης αλλά το ειδησεογραφικό πρακτορείο Afghan voice (Η φωνή του Αφγανιστάν) ήταν στην περιοχή αυτή καθώς και ένα τζαμί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Νατζίμπ Ντανίς.

Δημοσιογράφοι του AFP που βρίσκονταν στην περιοχή άκουσαν και τρίτη έκρηξη, υποδηλώνοντας ότι η επίθεση ενδεχομένως είναι σε εξέλιξη.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του Facebook του πρακτορείου ειδήσεων Afghan voice δείχνουν τα γραφεία του να έχουν υποστεί ζημιές και πτώματα να κείτονται στο έδαφος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE