40 νεκροί στην Καμπούλ – Στόχος ειδησεογραφικό πρακτορείο

40 νεκροί στην Καμπούλ – Στόχος ειδησεογραφικό πρακτορείο

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν σε εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα κοντά σε τζαμί και στα γραφεία ενός μέσου ενημέρωσης σήμερα στην Καμπούλ, όπου οι επιθέσεις αυξάνονται, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

«Σημειώθηκαν δύο εκρήξεις. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης αλλά το ειδησεογραφικό πρακτορείο Afghan voice (Η φωνή του Αφγανιστάν) ήταν στην περιοχή αυτή καθώς και ένα τζαμί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Νατζίμπ Ντανίς.

Δημοσιογράφοι του AFP που βρίσκονταν στην περιοχή άκουσαν και τρίτη έκρηξη, υποδηλώνοντας ότι η επίθεση ενδεχομένως είναι σε εξέλιξη.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του Facebook του πρακτορείου ειδήσεων Afghan voice δείχνουν τα γραφεία του να έχουν υποστεί ζημιές και πτώματα να κείτονται στο έδαφος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.