Μπάζει νερά η ασφάλεια του Ερντογάν – Δέχτηκε «επίθεση» από υποστηρικτή του (VIDEO)

Μπάζει νερά η ασφάλεια του Ερντογάν – Δέχτηκε «επίθεση» από υποστηρικτή του (VIDEO)

Κι όμως, η ασφάλεια του Τούρκου προέδρου δεν είναι και τόσο απροσπέλαστη όσο δείχνει.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δέχτηκε επίθεση αγάπης από ένθερμο υποστηρικτή του.

Ο άνδρας πέρασε από τον έλεγχο της ασφάλειας χωρίς να τον εμποδίσει κανένας και ανέβηκε στη σκηνή που βρισκόταν ο σκληρός πρόεδρος της Τουρκίας για να τον αγκαλιάσει.

Ο κ. Ερντογάν, ενώ χαιρετούσε τα πλήθη, δέχτηκε την «επίθεση» και προσπάθησε να απεμπλακεί από αυτήν, εμφανώς ενοχλημένος και κάπως φοβισμένος.

Κατόπιν, ο θαυμαστής απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον χώρο της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE