Δίνει ποινική ασυλία σε υπερασπιστές του που βιαιοπραγούν κατά γκιουλενιστών o Ερντογάν

Δίνει ποινική ασυλία σε υπερασπιστές του που βιαιοπραγούν κατά γκιουλενιστών o Ερντογάν

νας νέος νόμος έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία θα επιτρέπει σε αυτόκλητους τιμωρούς να προχωρούν σε πράξεις πολιτικής βίας χωρίς να διώκονται ποινικά, κατά αντιπάλων της τουρκικής κυβέρνησης που θα κρίνονται ύποπτοι για την συμμετοχή του στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, υποστήριξαν σήμερα δικηγορικές ενώσεις.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση υπερασπίστηκε την εφαρμογή του νόμου, τονίζοντας ότι θα προστατέψει τους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους υπέρ της εκλεγμένης κυβέρνησης στην διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος. Οι πολίτες αυτοί, δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.