ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δεν έφερε ζώνη o 44χρονος οδηγός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δεν έφερε ζώνη o 44χρονος οδηγός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαύρα Χριστούγεννα για οικογένεια από την επαρχία Λευκωσίας…

Ο 40άρης οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΟΣΕΛ, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας (με κατεύθυνση προς Δάλι), έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα, αν έφερε ζώνη ασφαλείας, ίσως αυτή τη στιγμή να μην κάναμε λόγο για θανατηφόρο. Ο αερόσακος ενεργοποιήθηκε, ωστόσο, όπως πολλές φορές τονίζεται από μέλη της Τροχαίας, από μόνος του δεν αρκεί για να σώσει ζωές και η ζώνη ασφαλείας είναι απαραίτητη. Βέβαια, να τονίσουμε πως φως για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου, θα ρίξουν οι εξετάσεις της Τροχαίας.

Στο σημείο είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρα, περιπολικά και όχημα της πυροσβεστικής που απεγκλώβισε τον θανόντα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα γραφεία του ThemaOnline γύρω στις 17:40 και η συντακτική μας ομάδα γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως επρόκειτο για θανατηφόρο.

Ωστόσο, σεβόμενοι τους οικείους του θύματος και το έργο της Αστυνομίας, επικοινωνήσαμε αμέσως με το γραφείο Τύπου του αστυνομικού σώματος και τους ενημερώσαμε ότι δεν πρόκειται να μεταδώσουμε την πληροφορία.

 

Μάλιστα, βρισκόμασταν διαρκώς σε συνεννόηση με την Αστυνομία για να μην προκαλέσουμε άθελά μας ανθρώπινο πόνο. Επιπλέον, οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήσαμε φροντίσαμε να μην είναι αποκαλυπτικές.

Εκ των πραγμάτων, μεταδίδουμε κι εμείς την δυσάρεστη είδηση από τη στιγμή που η πληροφορία ήδη δημοσιοποιήθηκε.

Φ.Μ.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ – Χ. ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: «Είχαν τυφλωθεί από το αέριο του αερόσακου»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE