«Φεύκει ο ένας, έρκεται ο άλλος... Μόνον τα γαούρκα μπλοκάρουν τες εισόδους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Φεύκει ο ένας, έρκεται ο άλλος... Μόνον τα γαούρκα μπλοκάρουν τες εισόδους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ένα καθόλου κολακευτικό σημείωμα, πολίτης αποφάσισε να εκφράσει την αγανάκτηση του που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε δύο δημοσιεύσεις του, στην ομάδα του Facebook, “Ο Γάρος της Ημέρας”, στην είσοδο συγκεκριμένου υποστατικού σταθμεύουν κάποιοι τα οχήματα τους τακτικά.

Χαρακτηριστικό το σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, “ Φέφκει ο ένας, έρκεται ο άλλος...”, δείχνοντας έτσι την κατάσταση που επικρατεί.

Ο συμπολίτης μας, δημοσίευσε φωτογραφίες με ένα μήνυμα που βρίσκεται στα τζάμια των οχημάτων, στο οποίο υπάρχει μια φωτογραφία γαϊδουριού και το σχόλιο “Μόνον τα γαούρκα μπλοκάρουν τες εισόδους”.

Δείτε τις φωτογραφίες:  

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.