Επιχείρηση απεγκλωβισμού πληρώματος πλοίου ανοικτά της Μυκόνου - Είχε προορισμό τα κατεχόμενα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού πληρώματος πλοίου ανοικτά της Μυκόνου - Είχε προορισμό τα κατεχόμενα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού πληρώματος πλοίου ανοικτά τη Μυκόνου βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται με ελικόπτερο της ΕΜΑΚ ενώ στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι και κακές καιρικές συνθήκες. 

Το πλήρωμα αποτελείται από 9 Ουκρανούς και 3 υπηκόους του Αζερμπαϊτζάν, που είναι καλά στην υγεία τους. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλοίο, που μεταφέρει 2.700 τόνους αλεύρι και είχε αναχωρήσει από λιμάνι της Ρωσίας με προορισμό την κατεχόμενη Αμμόχωστο, έχει μικρή εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιό του.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE