Νύχτα εφιάλτης…

Νύχτα εφιάλτης…

Ήταν η σειρά του Αραμπατζή να περάσει μια νύχτα-εφιάλτη. 

Επειδή είχε απέναντι του την πιο… φοβητσιάρικη επίθεση του πρωταθλήματος. 

Πάλι καλά, θα σκέφτηκε, ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας του Ερμή μόλις έληξε ο αγώνας, που δεν πήγε σε διψήφιο νούμερο το σκορ. 

Το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος που κρατά το κοντρόλ από τον πάγκο, ο Σωφρόνης Αυγουστή, αποφεύγει να πατά το κουμπάκι με τη ένδειξη OFF. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE