Εντυωπιασμένος Κίκης από το Παφίτικο χρήμα και… «Καραβίδα»!

Εντυωπιασμένος Κίκης από το Παφίτικο χρήμα και… «Καραβίδα»!

Μιλώντας το μεσημέρι στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Άστρα 92.8» ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, αναφερόμενος γενικότερα στα της ομάδας του που είνα σε δύσκολη βαθμολογική θέση, καθώς και στην πορεία άλλων ομάδων στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας της τρέχουσας περιόδου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ευχάριστες εκπλήξεις, Πάφου FC και Δόξα Κατωκοπιάς.

Αναφέρθηκε στο ότι μπήκε αρκετό χρήμα στην ομάδα της Πάφου αυτή την αγωνιστική χρονιά και φτιάχτηκε μία καλή ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά «Και καλά έκαναν εκεί στην Πάφο…», ενώ αναφερόμενος για την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς τόνισε «Με λίγο χρήμα φτιάχτηκε αυτή η ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις να αγωνίζεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE