Εντυωπιασμένος Κίκης από το Παφίτικο χρήμα και… «Καραβίδα»!

Εντυωπιασμένος Κίκης από το Παφίτικο χρήμα και… «Καραβίδα»!

Μιλώντας το μεσημέρι στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Άστρα 92.8» ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, αναφερόμενος γενικότερα στα της ομάδας του που είνα σε δύσκολη βαθμολογική θέση, καθώς και στην πορεία άλλων ομάδων στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας της τρέχουσας περιόδου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ευχάριστες εκπλήξεις, Πάφου FC και Δόξα Κατωκοπιάς.

Αναφέρθηκε στο ότι μπήκε αρκετό χρήμα στην ομάδα της Πάφου αυτή την αγωνιστική χρονιά και φτιάχτηκε μία καλή ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά «Και καλά έκαναν εκεί στην Πάφο…», ενώ αναφερόμενος για την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς τόνισε «Με λίγο χρήμα φτιάχτηκε αυτή η ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις να αγωνίζεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.