Ότι πει ο Λομάκιν…

Ότι πει ο Λομάκιν…

Στην Πάφο πλανάται στον ορίζοντα το ερώτημα, αν αντέχει στον πάγκο ο Έλσνερ. Εμείς μαθαίνουμε ότι “τρίζει” η καρέκλα του. 

Στον πρώτο γύρο όταν η ομάδα κέρδιζε την Ομόνοια, έσπαζε την έδρα της ΑΕΛ, σημειώνοντας κι άλλες επιτυχίες, όλοι μιλούσαν με εγκωμιαστικά λόγια για τον 35χρονο Σλοβένο τεχνικό. 

Τώρα που η ομάδα δεν πάει καθόλου καλά, φυσιολογικό είναι να… κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον του.  

Περιμένουμε να “μιλήσει” ο μίστερ Λομάκιν (ιδιοκτήτης ομάδας), για να μάθουμε αν θα αλλάξει ο τεχνικός τιμονιέρης.  

Μαθαίνουμε ότι μερικοί έχουν ήδη… έτοιμο άνθρωπο να αναλαβει τα γκέμια στην Πάφο. Αν ο επενδυτής αποφασίσει να “καθαρίσει” το νεαρό Σλοβένο κόουτς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE