Έξαλλος με τη διαιτησία ο Γιαννακόπουλος: «Είναι ντροπή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ»!

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Γιαννακόπουλος: «Είναι ντροπή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ»!

Έξαλλος με τη διαιτησία στο Βελιγράδι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! «Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζεται σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός ή ομάδα μικρού πρωταθλήματος», σημείωσε!

Την οργή του για τη διαιτησία στο Βελιγράδι και γενικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός από τους διαιτητές της Ευρωλίγκας, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ποστάροντας φωτογραφία λοιπόν, με το σήμα, τα έξι αστέρια του «τριφυλλιού» και το μήνυμα «Παναθηναϊκός, ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ», σχολίασε:

«Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας (παμψηφεί) αντιμετωπίζεται κάθε εβδομάδα από τους διαιτητές της διοργάνωσης, σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός ή ομάδα μικρού πρωταθλήματος. Ντροπή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Υ.Γ.: Ακόμα και ο σεβασμός στο πλαίσιο του αθλήματος και η υπομονή έχουν τα όρια τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE