Το πρώτο σε ντέρμπι!

Το πρώτο σε ντέρμπι!

Το γκολ από τα αποδυτήρια που σημείωσε ο Μίκαελ Ποτέ, ήταν μόλις το πρώτο σε ντέρμπι του Κυπριακού πρωταθλήματος, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. 

Ήταν το έβδομο συνολικά στον μαραθώνιο. Ο διεθνής επιθετικός από το Μπενίν, σκόραρε εναντίον του Ερμή, της Σαλαμίνας, της Δόξας, του Εθνικού Άχνας και εναντίον της Πάφου δυο φορές. 

Δικαιολογείται ο σέντερ φορ του ΑΠΟΕΛ να τα έχει με τον βοηθό διαιτητή Μαρίνου, ο οποίος του “κατάπιε” το άλλο γκολ που έβαλε χθες στην έδρα της Ανόρθωσης. 

Ο απολογισμός του Ποτέ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι κακός. Έβαλε 7 γκολ στο πρωτάθλημα και δυο στην Ευρώπη ενάντια στην Ντόρτμουντ.  Αυτά επί των Γερμανών εξαργυρώθηκαν και με κάμποσο χρήμα για τα ταμεία της εταιρίας.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE