Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ο Πιντσέλι το περασμένο Σάββατο, κατάφερε να πετύχει ένα όμορφο γκολ από στημένη μπάλα κόντρα στην Ομόνοια, το οποίο βγήκε και στα καλύτερα τέρματα της 16ης αγωνιστικής.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Εθνικού Άχνας στο ψεσινό (20/12) ματς με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, επιχείρησε περίπου από την ίδια απόσταση το σουτ και είδε την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό του Ίσλι Χίντι.
Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας σε δύο παιχνίδια πέτυχε τρία γκολ (1 με Ομόνοια 2 με Ολυμπιακό), όμως δεν ευτύχησε να δει και την ομάδα του να παίρνει τη νίκη, με τους «μπλε» να παραμένουν κολλημένοι στον πάτο της βαθμολογίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




