Περιμένουν «χαρτί» από Τουρκία για Μιχαήλοφ…

Περιμένουν «χαρτί» από Τουρκία για Μιχαήλοφ…

Εντός της ημέρας ξεκαθαρίζει οριστικά αν ο Νικολάι Μιχαήλοφ, θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με την Πάφο στο ΓΣΠ. 

Βασικά περιμένουν να σταλεί στα γραφεία της ΚΟΠ, από την Ομοσπονδία της Τουρκίας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής (μπλε κάρτα) του Βούλγαρου κίπερ. 

Αν τεθεί στη διάθεση του προπονητή Iβάιλο Πέτεφ, αυτός βασικά θα αποφασίσει, αν θα τον ξεκινήσει βασικό. Σε διαφορετική περίπτωση την εστία της Ομόνοιας, θα φυλάξει ο Αντρέας Χριστοδούλου. 

Εξ άλλου παίζει και σε άλλα ΜΜΕ σήμερα, η πίεση που έχει η διοίκηση της Ομόνοιας να πληρώσει μέχρι την Παρασκευή τους παίχτες για να μην προκύψουν άλλου είδους προβλήματα. 

Διαβάστε ΕΔΩ, ψεσινή ανάρτηση της ιστοσελίδας μας, για τα οικονομικά “τρεξίματα” των διοικούντων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE